121013 avh youtube profileScouting Allart van Heemstede

Het A-team van onze groep is een enthousiaste groep oud-leiding en oud-bestuursleden die nog bij de groep betrokken willen blijven. Leden van het A-team zijn vaak ook actief in werkgroepen, helpen groepsactiviteiten voorbereiden, zijn inzetbaar als themafiguur of springen bij als er (tijdelijk) een tekort aan leiding is. Eenmaal per jaar organiseert het A-team een eigen A-team weekend.

Iedereen van 23 jaar en ouder die actief bij onze groep is, kan deel uitmaken van het A-team.

Voor alle vragen over de activiteiten, kun je contact opnemen met de coördinator, Anneke Winkel, via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem even een kijkje in het fotoalbum

Contributie

Als A-teamlid ben je lid van Scouting Allart van Heemstede. Je hoeft, omdat het A-team een ondersteuningsteam vormen, geen contributie aan de Allart te betalen. Wel vragen we aan A-teamleden om de jaarlijkse afdracht aan Scouting Nederland te voldoen. De jaarlijkse bijdrage bedraagt in € 37,50 per lid en wordt door de Allart geïnd en vervolgens afgedragen.

We willen jullie vragen onderaan deze brief jullie persoons-/betalingsgegevens in te vullen en dit ingevulde formulier naar ons te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan wel in te leveren op de Allart (postlaatje bestuur). We willen je bij deze vragen de contributie van € 37,50  ten behoeve van dit jaar in deze maand over te maken.

Download hier de A-team brief

Avontuur dichtbij

eend

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Ben jij ook zo enthousiast geworden over Scouting? Meer informatie

padvinder_7_1_van_1.jpg