121013 avh youtube profileScouting Allart van Heemstede

De huurprijs voor Scoutinggroepen bedraagt € 4,25 per persoon per nacht, exclusief gas/water/elektra. De huurprijs voor overige huurders bedraagt € 5,25 per persoon per nacht, exclusief gas/water/elektra. Het minimumbedrag is €75 voor Scoutinggroepen en €100 voor niet-Scouting groepen.

Minimum aantal personen

Wij hanteren een minimum van 15 personen. Reserveer je langer dan drie maanden van te voren, dan geldt een minimum aantal van 25 personen. Let op: je mag best met minder personen komen, maar voor de berekening van de huurprijs gelden deze minimum aantallen. 

Gas/water/licht

Kosten voor gas/water/elektra worden berekend naar verbruik. De onderstaande bedragen zijn gebaseerd op de tarieven die wij zelf ook moeten betalen aan het energiebedrijf.

Energie Eenheid Kosten
Electriciteit dag kWh € 0,24
Electriciteit nacht kWh € 0,23
Gas m3 € 0,70
Water m3 € 0,71

 

prijspeil 1 juni 2018

Voor verhuur tijdens weekenden met opkomsten van onze eigen scoutinggroep worden de kosten voor de huuronderbreking gecompenseerd naar rato van het aantal gehuurde nachten.

Dagdeel

Ons clubhuis en terrein is ook te huur voor een dagdeel (ochtend, middag, avond) voor bijvoorbeeld een sportdag voor scholen of een vergadering. De huurprijs is op aanvraag bij de beheerder te verkrijgen en varieert afhankelijk van het aantal dagdelen en deelnemende personen van € 75,00 tot € 200,00.

Avontuur dichtbij

eend

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Ben jij ook zo enthousiast geworden over Scouting? Meer informatie

foto3.jpg